Ποιότητα-Πιστοποιήσεις

H Superkamin ΕΠΕ είναι μια αμιγώς ελληνική παραγωγική εταιρία η οποία εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια σχεδιάζει και παράγει ενεργειακά τζάκια, ανοικτά τζάκια, ψησταριές προκάτ και φούρνους στις εγκαταστάσεις της στο Κορωπί Αττικής. Πάνω από το 90% των πρώτων υλών και των εξαρτημάτων που χρησιμοποιούμε παράγονται και ελέγχονται ποιοτικά στην Ελλάδα.

Η τελική συναρμολόγηση-ποιοτικός έλεγχος γίνεται στο εργοστάσιο της εταιρίας μας, σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα της ευρωπαϊκής ένωσης και της διεθνούς βιομηχανικής κοινότητας.

Ως εκ τούτου όλα μας τα ενεργειακά τζάκια φέρουν πιστοποίηση CE και TUV. Όλες οι μετρήσεις των ρύπων και αποδόσεων έχουν γίνει στο τμήμα θερμικών συτημάτων του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και η πληρότητα των τεχνικών φακέλων έχει ελεγχθεί από τον γερμανικό οίκο πιστοποιήσεων TUV Rheinland. Όσα ενεργειακά τζάκια έχουν αφήσει την γραμμή παραγωγής με την σήμανση ‘quality control passed’ είναι ελεγμένα και έτοιμα να παραδωθούν μέσω του δικτύου συνεργατών της Superkamin στους τελικούς καταναλωτές-χρήστες.

ce tuv

 

Επίσης, η Superkamin με το πρόγραμμα ‘after sale services’* εξασφαλίζει, μέσω των συνεργατών της, τεχνική υποστήριξη καθόλη την διάρκει ζωής της εστίας σας ώστε τίποτα να μην διαταράξει την εμπειρία κατοχής και χρήσης ενός προϊόντος Superkamin.

*οι υπηρεσίες αυτές ενδέχεται να περιέχουν χρεώσεις που ορίζει ο τελικός πωλητής-λιανέμπορος