Ποιοι είμαστε

superkamin-logo30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Η Superkamin δραστηριοποιείται στο χώρο του τζακιού από το 1984. Ήταν η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που παρήγαγε οργανωμένα και μαζικά προκατασκευασμένες εστίες (τζάκια) ανοικτού τύπου από μαντέμι ή πυρότουβλο. Η ετήσια παράγωγη ανοικτών εστιών (τζακιών) το 1990 έφτανε τις 5000 κομμάτια το χρόνο και το 2000 διπλασιάσαμε την παράγωγη μας στα 10000 κομμάτια. Επίσης το 1990 ήταν η χρόνια που προσθέσαμε στην γκάμα μας προκατασκευασμένες ψησταριές και φούρνους εξωτερικού χωρου. Ακόμα στα μέσα της δεκαετίας του 1990 ξεκινήσαμε την ερευνά και εξέλιξη ενεργειακών εστιών κλειστού τύπου (ενεργειακών τζακιών). Δυο χρόνια μετά διαθέταμε τα πρώτα ελληνικά ενεργειακά τζάκια στην αγορά. Πάνω από 100 σημεία λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα αντιπροσώπευαν τα προϊόντα μας, την δεκαετία του 1990 και του 2000.

Σήμερα, πάνω από 30 χρόνια μετά την ίδρυση της εταιρίας μας, είμαστε σε θέση να διαθέτουμε στην ελληνική και διεθνή αγορά πάνω από 70 διαφορετικά μοντέλα ενεργειακών εστιών (ενεργειακών τζακιών), ανοικτών εστιών (τζακιών) από μαντέμι ή/και πυρότουβλο, ψησταριών και φούρνων εξωτερικού χώρου. Σε μια συνεχώς εξελισσόμενη διεθνή αγορά η Superkamin έχει επικεντρωθεί στην παράγωγη ενεργειακών εστιών (ενεργειακών τζακιών) υψηλής απόδοσης, χαμηλής κατανάλωσης και σύγχρονης αισθητικής. Με βασική αρχή την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας τα ενεργειακά τζάκια Superkamin αποτελούν την λύση στην θέρμανση για κάθε ελληνικό σπίτι. Τα ενεργειακά τζάκια Superkamin σχεδιάζονται, εξελίσσονται και παράγονται στην Ελλάδα με κύριο γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ελληνικού νοικοκυριού. Διαθέσιμα μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτυο αντιπρόσωπων η Superkamin εγγυάται την αξιοπιστία του προϊόντος αλλά και της υπηρεσίας πριν και μετά την πώληση/εγκατάσταση του.

Πιστοποιημένα και ελεγμένα συμφώνα με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα, τα ενεργειακά τζάκια Superkamin είναι το αποτέλεσμα 30 χρονών συνεχούς έρευνας, εξέλιξης, δοκίμων και προσπάθειας της εταιρίας μας. Κοιτώντας το μέλλον η Superkamin δεσμεύεται να στηρίξει την ελληνική παράγωγη και τους έλληνες εργαζόμενους σχεδιάζοντας, εξελίσσοντας και παράγοντας τουλάχιστον 5 νέους κωδικούς κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Στόχος μας η συνεχής ανάπτυξη της εταιρίας μας και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων μας ώστε να αποκτήσουμε ακόμα περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες.

 

about-us-pic